>

Zwembad aanleggen

>

Luxe van een monoblok zwembad

De luxe van een monoblok zwembad

Een zwembad dat snel geïnstalleerd kan worden, weinig onderhoud vraagt, goed is voor uren zwemplezier en dat er bovendien nog goed uitziet? Dat is het monoblok zwembad. We vertellen je er in dit artikel alles over: van de voor- en nadelen tot de prijs, en ook waarom Leisure Pools resoluut een monoblok zwembad verkiest.

Wat is een monoblok zwembad?

Een monoblok zwembad is een zwembad dat uit één stuk bestaat. Het wordt in zijn geheel geproduceerd en geplaatst. Vaak wordt hierdoor ook de term prefab zwembad gebruikt. Doordat monoblok zwembaden op deze manier gemaakt worden, zijn ze heel sterk. Bovendien kan het zwembad snel geïnstalleerd worden. Alles ter plaatse leveren, vakkundig installeren en vullen, de boordstenen plaatsen en de zwembadtechnieken aansluiten; klaar voor uren zwemplezier!

Voordelen

  • Kwalitatief & duurzaam
  • Snelle plaatsing gegarandeerd
  • Uitgebreid aanbod aan mogelijke modellen en afwerking
  • Hoog zwemcomfort
  • Weinig onderhoud
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Lange garantie

Nadelen

  • Beperkter in ontwerp
  • Niet op maat – vaste afmetingen
  • Een moeilijk te bereiken tuin kan extra kosten voor plaatsing met zich meebrengen

Wat zijn de voor- en nadelen van een monoblok zwembad?

Het is een mooi vooruitzicht zo’n eigen zwembad in de tuin. Maar natuurlijk moet je eerst nog kiezen tussen een monoblok zwembad of een bouwkundig zwembad. Wij zetten de voor- en nadelen van een monoblok zwembad voor je op een rijtje, zo wordt de keuze misschien wat makkelijker.

Hoeveel kost een monoblok zwembad?

Voor een standaard monoblok zwembad van 9 x 4 m betaal je ongeveer 30.000 à 35.000 euro, volledig geplaatst. Toch moet je er rekening mee houden dat deze prijs nog serieus kan oplopen wanneer je het zwembad afwerkt met bepaalde accessoires. Denk maar aan zwembadverwarming met warmtepomp, een automatisch rolluik, en/of een tegenstroominstallatie.

Graag een idee van de volledige kostprijs van jouw droomzwembad? Klik hier.

Leisure Pools zweert bij het monoblok zwembad

Toen wij bij de start van ons bedrijf voor de keuze stonden tussen bouwkundige zwembaden en monoblok zwembaden kozen wij resoluut voor monoblok zwembaden. Waarom? Door alle voordelen die dit type zwembad te bieden heeft natuurlijk. Maar dat is nog niet alles, want Leisure Pools is de enige zwembadfabrikant ter wereld die zwembaden vervaardigt uit 100% hoogwaardig full epoxy vinylester, met als kernlaag een Composite Armour-wapening van supervezels. Het resultaat? Een superieur en extreem duurzaam zwembad met een levenslange garantie op de zwembadkuip. Iets waar wij erg trots op zijn.

Onze kuipen worden trouwens op een vaste mal in het Leisure Pools-atelier in Amerika of in Australië vervaardigd, en worden hier in België afgewerkt met alle gekozen zwembadtechnieken.

Ben jij dus op zoek naar een zwembad waar je de rest van je leven van kan genieten? Kies dan voor een monoblok zwembad van Leisure Pools. Door de combinatie van de beste materialen, onze jarenlange ervaring en de nieuwste technologieën bieden we je met zekerheid het beste zwembad ter wereld aan. Binnen de kortste keren lig jij dus in je droomzwembad te genieten van de zomerzon.