een mini pool aanleggen in je tuin

Steeds meer mensen willen een Mini Pool in hun tuin. De zogenaamde Mini Pools hebben de laatste jaren dan ook enorm aan populariteit gewonnen. In de eerste plaats installeren mensen een klein zwembad in de tuin om te ontspannen, maar we horen ook regelmatig dat een zwembad in een kleine tuin een decoratieve meerwaarde heeft. Zeker in combinatie met gekleurde zwembadverlichting, een standbeeld, of een kleine fontein wordt het een heuse eyecatcher. En zo’n klein zwembad heeft echt voor ieder wat wils!

La Strada Mini Pool

Is de buitenoppervlakte van je tuin niet zo groot maar wil je toch al het comfort van een groter bad? De La Strada Plunge Pool beschikt over een mooie zit- en een ligbank over de volledige lengte van het zwembad in combinatie met een elegante inlooptrap aan de overzijde van het bad. 

  • Zit- en ligbank over volledige lengte
  • Lengte: 5, 6 of 7 m
  • Breedte: 2 m 80
  • Diepte: 1 m 50

Wil je de prijs weten van onze Mini Pools? Vul je gegevens in op het formulier.

Je gegevens

De voordelen van een klein zwembad

Een zwembad in een kleine tuin is gegarandeerd net zo leuk als een groter zwembad. Op warme dagen kun je in het water springen om af te koelen, je vrienden/familie uitnodigen voor een poolparty of gewoon lekker zwemmen met de (klein)kinderen. Daarnaast heeft een klein zwembad nog een aantal extra voordelen:

je bespaart

Een kleiner zwembad is natuurlijk goedkoper dan een groter. Je hebt namelijk minder materiaal nodig om het te bouwen en het is sneller geïnstalleerd. Daarnaast is er minder water nodig om het zwembad te vullen, iets wat de kosten nog drukt. Ook je energiefactuur ligt op termijn beduidend lager bij een klein zwembad.

 

 

GEEN BOUWVERGUNNING NODIG

In de meeste gevallen heb je voor een zwembad kleiner dan 10 m2 geen bouwvergunning nodig

Met tegenstroom ook sportief zwemmen mogelijk

Om te zorgen voor urenlang zwemplezier in een klein zwembad, kunnen we er een tegenstroom in installeren. Zo kun je op dezelfde plek in het zwembad blijven zwemmen, voor sport of recreatie. Dit is dus niet alleen beter voor je fysieke gezondheid, maar ook je mentale gezondheid heeft er baat bij. Wie zwemt er niet graag een paar baantjes na een stressvolle dag?

 

levenslange garantie en na-service voor je plunge pool

Maar dat is nog niet alles, want ook bij onze kleine zwembaden boet je niet in op al het comfort dat je van een Leisure Pools-zwembad verwacht: een prachtig verwarmd zwembad met levenslange garantie, en een schitterende na-service waarop je altijd kan rekenen.

Nog vragen  Contacteer ons!