>

Zwembad aanleggen

>

Een zwembad voor het leven

Een zwembad voor het leven

Proficiat! Binnenkort spendeer jij elke zomerse dag in je eigen zwembad. Thuis. En je kon daar nergens beter voor terechtkomen dan hier, bij Leisure Pools. Als internationale zwembadbouwer beschikken wij over jarenlange ervaring. Zwembaden bouwen en plaatsen heeft voor onze ervaren vakmensen dan ook geen geheimen meer. Welkom in de wondere wereld van Leisure Pools.

Genieten in stijl in jouw Leisure Pools-zwembad

Na het werk nog snel wat baantjes trekken? Op een zonnige dag genieten van een lekkere cocktail met je voetjes in het water? Een gezellige barbecue organiseren met vrienden waarbij waterpret (voor de kinderen) verzekerd is? Een Leisure Pools-zwembad is een bron van plezier voor jong en oud, voor sportievelingen en levensgenieters.

Als jij al jaren droomt van een eigen zwembad in je tuin is het nu tijd om die droom waar te maken met de hulp van Leisure Pools. En ook nadien staan wij nog voor je klaar, of het nu is om jouw zwembad klaar te maken voor de winter of gewoon omdat je nog wat zwembadproducten nodig hebt.

zwembaden tuin
Tuin met zwembad

Kiezen voor een zwembad van Leisure Pools is kiezen voor topkwaliteit

Leisure Pools bouwt als enige zwembadbouwer ter wereld geïsoleerde monoblok zwembaden die bestaan uit full epoxy vinylester met een gewapende kern van supervezels. Wat betekent dat? Dat wij zo’n stevige zwembaden maken dat wij jou een  levenslange garantie bieden op de zwembadkuip. Levenslang zwemplezier? Check!

Andere zwembaden bevatten dan weer vaak polyester. Dit is goedkoper, maar heel gevoelig voor osmose. Aangezien Leisure Pools duurzame vinylester gebruikt, maakt osmose geen kans in onze kuipen. Doe daar nog de versterking met supervezels en onze strenge kwaliteitscontroles bij en je weet meteen waarom onze zwembaden onverslijtbaar zijn.

De zwembadbouwer met oog voor detail

Ook als jij jouw volledige tuin wil omtoveren tot een wellness-resort is Leisure Pools jouw ideale partner. Wij beschikken namelijk over een eigen tuin- en landschapsarchitect die jouw dromen vertaalt in een persoonlijk ontwerp op maat. Graag een sauna, jacuzzi en een strak poolhouse erbij? Het kan. Zowel ons eigen team als ons vast netwerk van partners zorgt ervoor dat al deze dromen realiteit worden.

Laat jouw zwembad aanleggen door
Leisure Pools

Op onze website maken we je volledig wegwijs in de wereld van Leisure Pools-zwembaden. Wist je trouwens dat Leisure Pools van origine een Australisch bedrijf is en momenteel zwembaden verkoopt over de hele wereld? Duizenden klanten gaven ons al hun vertrouwen. Jij ook?

Droom weg bij het zien van onze realisaties, bereken snel en eenvoudig de kostprijs van jouw droomzwembad op onze configurator, vind een antwoord op een aantal van de meest voorkomende vragen over zwembaden in onze FAQ, of vraag een offerte of showroombezoek aan. Binnen de kortste keren word jij helemaal zen in je eigen Leisure POOL(s).

Ben je het beu niet te weten wat jouw droomzwembad nu eigenlijk echt kost?
Kom het te weten in onze zwembadconfigurator!