Een zwembad is meer dan alleen een bron van sport en ontspanning. Wanneer we een zwembad bouwen, wordt er ook een nieuwe leefomgeving gecreëerd. Daarom letten we er bij Leisure Pools steeds op dat elk zwembad perfect past bij de wensen van de klant én bij de stijl van de omgeving. Zo werken de juiste boordstenen het zwembad tot in de puntjes af en vormt een terras in hetzelfde materiaal de ideale harmonie om helemaal tot rust te komen in de tuin. Maar het kan ook anders …

Boordstenen maken je zwembad helemaal af

Boordstenen rondom een zwembad vormen als het ware de kers op de taart. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel. Ze houden immers het spatwater onder controle en bieden ook veiligheid door hun stroeve oppervlak. Zeker met spelende kinderen en/of huisdieren rond het zwembad is dit anti-slipeffect een echte troef. Wij werken het vaakst met boordstenen in natuursteen, namelijk in graniet of basalt, maar bieden ook een stevige keramische boordsteen aan. Hun unieke en tijdloze karakter maakt het zwembad helemaal af.

Daarnaast heb je nog de keuze tussen boordstenen met een rechte of een ronde neus. De exemplaren met een rechte neus hebben een moderne touch, terwijl een ronde neus dan weer een nostalgisch zwemgevoel creëert.

Wist je trouwens dat wij het volledige terras kunnen aanleggen in hetzelfde materiaal als de boordstenen rondom het zwembad?

Een prachtig terras, de ideale aanvulling voor je zwembad

Genieten van een lekkere cocktail op het terras om daarna een verfrissende duik te nemen in het zwembad. Klinkt heerlijk, toch? Daarom kan je beroep doen op Leisure Pools om ook de aanleg van je terras te realiseren. We leggen het met veel plezier aan in hetzelfde materiaal als de boordstenen van je zwembad. Zo creëer je jouw ideale zwemomgeving waar de rest van de wereld eventjes niet bestaat! Toch liever wat contrast door een terras in tropisch hardhout aan te leggen? Het kan!

Heb je zelf al een idee over hoe je nieuwe terras eruit moet zien? Of laat je het liever over aan onze specialisten? Alles kan! Bovendien proberen we de aanleg van het zwembad en de aanleg van het terras altijd rond dezelfde tijd in te plannen. Zo geniet jij binnen de kortste keren van jouw oase van rust.

Vergeet dus zeker niet dat de boordstenen en het terras een belangrijke bijdrage leveren aan het bepalen van de algemene sfeer die het zwembad uitstraalt. Denk er daarom zeker over na voordat je een zwembad koopt. Meer weten? Contacteer ons!