Een zwembad in de tuin is zonder twijfel een echte blikvanger. Bovendien is het de ideale plaats om samen met je vrienden en familie uren plezier te maken. Maar hoe maak je het nog leuker en hoe creëer je net een harmonieus geheel? Wij geven je in deze blog meer uitleg over de afwerking en de toebehoren van je droomzwembad van Leisure Pools.

De afwerking rond het zwembad

Leisure Pools doet meer dan alleen het bouwen en plaatsen van zwembaden. Ook de volledige afwerking rondom het zwembad nemen wij voor onze rekening. Meer zelfs, indien gewenst nemen we de hele tuininrichting van je over.

Maar alles begint bij het begin, denk maar aan de boordstenen. Zij zorgen voor een piekfijne afwerking van het zwembad. Wij bieden verschillende soorten boordstenen aan in natuursteen, steeds in verschillende formaten. Zo heb jij een ruime keuze qua aanbod en hebben we gegarandeerd iets dat je mooi vindt.

Daarnaast bekijken we het terras. Het is namelijk de ideale aanvulling voor elke zwemomgeving. Na een deugddoende duik kom je hier helemaal tot rust met een cocktail in je hand, of je ligt er urenlang te zonnebaden.

Door het terras en de boordstenen in hetzelfde materiaal uit te laten voeren, creëer je bovendien een prachtig geheel in de tuin. Liever contrast met bijvoorbeeld een terras in tropisch hardhout? We bespreken de mogelijkheden!

Welke zwembadtoebehoren heb ik nodig?

Met enkele goed doordachte zwembadtoebehoren zorg je ervoor dat je met volle teugen kan genieten van het zwembad in je tuin. Zo vergemakkelijkt een zwembadafdekking niet alleen het onderhoud, maar verhoogt het ook de veiligheid en isoleert het het zwembadwater. Een zwembadfilter zorgt dan weer voor kristalhelder water en zwembadverlichting draagt vooral bij aan de feeërieke sfeer die ’s avonds rond het zwembad hangt.

Daarnaast zijn er nog tal van andere zwembadtoebehoren om bijvoorbeeld je comfort te verhogen of om het zwembadonderhoud te vergemakkelijken. Denk maar aan een tegenstroominstallatie om baantjes te trekken, een zwembadstofzuiger om vuil te verwijderen en een automatisch regelsysteem om de waterkwaliteit op peil te houden. Alles hangt natuurlijk af van jouw wensen.

Een totaalproject van Leisure Pools

Is jouw droomzwembad pas compleet met een stukje wellness, een poolhouse en de juiste tuinmeubelen erbij? Wij regelen het allemaal. Leisure Pools is een zwembadbouwer met oog voor detail. De aanleg van een zwembad gaat voor ons dan ook verder dan louter het plaatsen van een kuip. Wij creëren het liefst een totaalbeleving voor onze klanten; een oase van rust.

Nog vragen? Contacteer ons!