Op warme dagen een verfrissende duik nemen, je conditie op peil houden door regelmatig baantjes te trekken, genieten van quality time met de kinderen of met vrienden, … Een zwembad kopen doe je om heel wat goede redenen. Maar hoe start je aan de zoektocht naar een geschikt exemplaar? En op welke zaken let je best als je een zwembad koopt? Je ontdekt ze hier!

Genieten aan het zwembad.

Een zwembad kopen bij een betrouwbare partner

Kies voor een betrouwbare partner die de nodige ervaring en expertise kan voorleggen. Alleen zo ben je zeker dat er gewerkt wordt met de beste materialen. Bij Leisure Pools gebruiken we bijvoorbeeld enkel hoogwaardig full epoxy vinylester, dit is veel resistenter dan polyester. Daarnaast bestaat de kern van onze zwembaden uit drie supervezels: kevlar, carbon en basalt. Dit vertaalt zich in een levenslange garantie tegen osmose op al onze zwembaden! Ga bovendien niet over één nacht ijs. Neem de tijd en ga op zoek naar een zwembadbouwer die zich inleeft in jouw wensen. Eentje die je vertrouwt.

Graag een totale make-over van je tuin met zwembad, poolhouse en wellness-oord inclusief? Het kan bij Leisure Pools.

Ook kinderen zijn gek op het zwembad.

Een zwembad met weinig onderhoud

Natuurlijk heb je het liefst een zwembad dat niet te veel onderhoud vraagt. Hoewel een volledig onderhoudsvrij zwembad niet bestaat, doet Leisure Pools er alles aan om het onderhoud zo makkelijk en minimaal mogelijk te houden. Onze zwembadwanden hebben bijvoorbeeld een zeer gladde en gesloten structuur waardoor vuil zich niet in de poriën kan nestelen. Daarnaast beschikken ze over actieve elementen om bacteriën te doden waardoor jij altijd kan zwemmen in kristalhelder water en dat met een minimum aan onderhoud.

Wist je trouwens dat je bij Leisure Pools ook een zwembad kan kopen met een automatisch meet- en regelsysteem dat zelf de parameters van het zwembadwater controleert en bijstuurt? Jij hoeft dus alleen nog maar zorgeloos te genieten.  

Een zwembad is ideaal voor sport én ontspanning.

Een zwembad dat zo weinig mogelijk verbruikt

Naast een minimum aan onderhoud speelt ook energieverbruik een grote rol in de keuze van je droomzwembad. Want de aankoop is één ding, maar ook achteraf wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Leisure Pools voorziet daarom enkele standaard zaken die het energieverbruik van het zwembad beperken. Wij raden qua zwembadafdekking bijvoorbeeld altijd solar lamellen aan. Deze brengen en houden het zwembadwater mee op temperatuur. Zo win je gemiddeld 4 à 8°C zonder energie te verbruiken. Bovendien zijn al onze zwembaden in de kern geïsoleerd met een nano-isolatiemat. Deze is water- en dampdicht en garandeert een uitstekende isolatie voor lange tijd.

Het beste zwembad kopen …

Dat doe je bij Leisure Pools! En daar zijn wij rotsvast van overtuigd. We vatten het nog even samen: Leisure Pools maakt de beste zwembaden ter wereld. De vier hoekstenen van ons bedrijf zijn immers:

  1. Gebruik van de beste materialen
  2. Kwaliteitscontrole
  3. Bouwmeesterschap
  4. Staalharde garanties

Vraag nu je offerte aan!

Relaxen in het zwembad. Waar wacht je nog op?