Door te kiezen voor de juiste zwembadtoebehoren, kies je ervoor om je zwembad nog luxueuzer en aangenamer te maken. Sommige van deze gadgets werden speciaal ontwikkeld om je comfort te verhogen, terwijl andere ervoor zorgen dat je steeds kan zwemmen in water van topkwaliteit. Een tegenstroominstallatie, een zwembadstofzuiger of een automatisch meet- en regelsysteem? Lees verder en ontdek alles over de zwembadtoebehoren die Leisure Pools je aanraadt.

Zwembadtoebehoren om extra van je zwembad te genieten

Leisure Pools-zwembaden zijn er om van te genieten op alle vlakken. Daarom heb je de keuze uit verschillende zwembadtoebehoren die je comfort verhogen, denk maar aan een tegenstroominstallatie. De ingebouwde jetstreams houden het zwembadwater in beweging zodat je in een relatief klein zwembad toch de ervaring creëert van te zwemmen over een lange afstand. Daarnaast beleven de kinderen volop waterpret dankzij deze tegenstroominstallatie. Het doet hen gegarandeerd denken aan een wildwaterbaan. En voor de echte levensgenieters geeft de tegenstroom bovendien een weldadige massage. Op vlak van de jets zijn er trouwens diverse mogelijkheden, alles hangt af van je wensen.

De juiste zwembadtoebehoren voor een makkelijker onderhoud

Naast zwembadtoebehoren die het zwemcomfort verhogen, zijn er ook accessoires die het onderhoud vergemakkelijken. Zo wordt elk Leisure Pools-zwembad standaard uitgerust met een zeer krachtige, manuele zwembadstofzuiger. Deze maakt gebruik van de aanwezige filterinstallatie zodat de vuildeeltjes eenvoudig verwijderd worden. Een erg snelle en efficiënte manier om je zwembad te reinigen! Een andere mogelijkheid is de zwembadrobot met ingebouwde microfilter. Dit is een zwembadstofzuiger die volledig automatisch de vloeren en wanden reinigt, zonder dat je hier zelf tijd in moet investeren. Wat een luxe!

Zwembadtoebehoren die automatisch je chloor en pH regelen

Voor je gezondheid is het belangrijk om de kwaliteit van het zwembadwater steeds optimaal te houden. Daarom raden wij onze klanten altijd een speciaal meet- en regelsysteem aan. Deze meet de waarde van chloor en/of pH (de zuurtegraad) van het water en voegt indien nodig automatisch de noodzakelijke producten toe. Kwalitatief water gegarandeerd! Zowel voor je comfort en je gemak, als voor je gezondheid kan je dus rekenen op diverse innovatieve zwembadtoebehoren.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!